VEJHJÆLP

TRYGHED 24 - 7 - 365

VEJHJÆLP – TRYGHED 24 – 7 – 365

Autoplus Vejhjælp fra kun 34 kr. pr. måned.

Ved brug for assistance ring til 70 777 599

Hvem kender din bil bedst? – Din egen mekaniker.

Så hvorfor ikke være sikker på, at hvis uheldet er ude, bliver din bil altid fragtet til det Autoplus værksted, hvor du normalt er kunde.

 • Din mekaniker kender historikken på din bil.
 • Din mekaniker skal ikke starte forfra hver gang med at gennemgå din bil.
 • Din mekaniker ved, hvad du tidligere har fået skiftet.
 • Det sparer dig både for tid og penge.

DK Assistance har et landsdækkende netværk af professionelle og uafhængige lokale vejhjælps- og autotransportfirmaer. Vagtcentralen er døgnbemandet med professionelt personale, der har en teknisk baggrund, og de nødvendige kompetencer for at betjene kunderne hurtigt og hjælpe dem videre.

Et abonnement kan tegnes for:

Personbiler 398,- pr. år
Campingvogne 398,- pr. år
Erhvervskøretøjer op til 3500 kg 569,- pr. år

Vejhjælp dækker følgende form for assistance:

 • Strømsvigt
 • Udbedring af skaden på stedet
 • Brand
 • Trafikuheld
 • Tyveri
 • Bugsering til værksted
 • Brændstofudbringning (udleveret brændstof betales kontant af kunden)
 • Glasbrud
 • Glasskade
 • Dækskade
 • Fritrækning
 • Knækkede nøgler
 • Døroplukning

Kontakt dit lokale Autoplus værksted og lad os hjælpe dig med at tegne et abonnement.

Når du har en bil, ønsker du naturligvis også at have de bedste forudsætninger, hvis du skulle ende i problemer på de danske veje. Hjælpen skal være hurtig, effektiv og dække de mest almindelige problemer man som bilist kan ende i. Vi benytter os af DK Vejhjælp når du har vores abonnement. DK Vejhjælp stræber efter at nå ud til dig på cirka 60 minutter. Dette betyder at du aldrig skal vente længe på at få hjælp, og at du hurtigt kommer videre. Derudover bliver dit køretøj afhentet indenfor 24 timer, hvis det vurderes at du ikke kan blive hjulpet på stedet. Ofte kan du dog blive hjulpet videre inden længe ved mindre problemer som indelåste nøgler eller et punkteret dæk. Mindre reparationer er dog som regel kun midlertidige, og derfor skal dit transportmiddel stadigvæk på værksted snarest muligt. Vigtigst af alt kan du under DK Vejhjælps ekspertise komme hurtigt videre på den mest hensigtsmæssige måde.

HVORFOR VÆLGE VEJHJÆLP?

Der kan være flere grunde til at have hjælpen inde for rækkevidde hvis du skulle ende i problemer. Hovedsagen er at man lige meget hvad, aldrig kan helgardere sig mod de problemer og uheldige oplevelser der kan opstå i trafikken. Vind og vejr kan have konsekvenser for din bil, og i en sådan situation er det favorabelt at have adgang til hurtig og effektiv hjælp på stedet. Hjælpen spænder vidt når du bruger autohjælp, både bugsering, fritrækning fra mudder og snedriver samt hjælp til tyveri i bilen er inkluderet.

Tryghed

Er du ny bilist eller er du nervøs for at din bil skal svigte dig på en lang køretur? Tryghed er en kæmpe faktor i hvorfor du skal vælge autohjælp. Blandt andet kan vi træde til ved strømsvigt, tyveri eller hvis du knækker din nøgle. Herfra bliver du fragtet til det Autoplus værksted du normalt benytter, hvor mekanikeren kender dig og din bil og derfor kan hjælpe dig bedst og hurtigst muligt. Vælger du hjælpen fra, kan du komme til at vente længe hvis du for eksempel sidder fast i en snedrive i de travle dage op mod jul. Derudover kan du ende med selv at stå med mange udgifter til bugsering, og det er ikke sikkert at bilen kan blive transporteret til dit foretrukne værksted. Der er fare mange uforudsete omkostninger, hvor det er lettere at have dem regnet ind i dit budget fra starten. En billig løsning er også sikker, og vi stræber efter at give dig en tryg hverdag uden unødvendige bekymringer når du færdes rundt i landet.

Travlhed

Hvis du skulle stå i den uheldige situation hvor du er løbet tør for benzin, kan vi også bringe dette til dig, så du hurtigt kan komme videre. Mange danskere har en travl hverdag, hvor der ofte ikke er tid og overskud til uforudsete hændelser. Vores vagtcentral er døgnbemandet med professionelle og uafhængige vejhjælps- og autotransportfirmaer. Dette betyder at du hurtigt kan være på farten igen og at du bliver forsinket mindst muligt.

HVAD DÆKKER AUTOPLUS?

Er du ramt af strømsvigt på den danske motorvej? Autoplus hjælper dig ved at forsøge at sætte køretøjet i gang igen. Kan dette resultat ikke opnås transporteres køretøjet til dit Autoplus værksted, hvor din egen mekaniker vil overtage. Dette gælder også hvis du er ramt af andre problemer der kan løses på stedet. Et eksempel kunne være brændstofmangel eller mindre uheld, hvor køretøjet ikke tager skade i en grad der påvirker sikkerheden i at køre videre. Ved tyveri, hvor en dør er brudt op eller en rude smadret står vi også til rådighed. Dette gælder også hvis du har låst dine nøgler inde, eller hvis de er knækket i døren. Ved glasskade og stenslag kommer vi ud, hvis det ikke er forsvarligt at køre til dit Autoplus værksted. Har dine dæk taget skade eller er du punkteret? Vi hjælper dig også videre hurtigst muligt, så dine forsinkelser bliver formindsket. Autoplus står til rådighed hvis du sidder fast i en snedrive eller er kørt i grøften. Vi hjælper dig så godt som muligt, om det så betyder at du kan køre videre med det samme, eller hvis det er mest forsvarligt at få bugseret køretøjet til din Autoplus mekaniker.

DK Vejhjælp er yderst fleksible, og ved for eksempel brændstofudskiftning kan du betale med både kontant, online og MobilePay.

Din egen mekaniker kender din bil bedst

Hos Autoplus lægger vi vægt på at hjælpe dig på den bedst mulige måde, der er mest hensigtsmæssig for din hverdag. Derfor hjælper vi dig ikke blot til nærmeste værksted, men til dit sædvanlige Autoplus værksted. Dette betyder at du har lettere ved at komme hjem og er bosat tæt på hvor din bil repareres. Løsninger hvor din bil fragtes til nærmeste værksted er uhensigtsmæssig og vil blot give dig flere bekymringer om din bil.

Hvilken type er relevant for mig?

Der findes forskellige typer af autohjælp der passer til dig. Har du en campingvogn skal du bruge en specifik hjælpepakke ud over din almindelige pakke til din bil. Autoplus tilbyder også pakkeløsninger til erhvervskøretøjer op til 3500 kilo. Der er derfor ingen undskyldninger for ikke at beskytte dit køretøj. Løsningerne er simple, så det er let at finde den rigtige til dig og din bil.

Løsningen til campingvogne er ideel til sommerferien, da det er ærgerligt at spilde sine kostbare feriedage i nødsporet på motorvejen. Derfor er det én bekymring mindre at have adgang til effektiv vejhjælp, der hurtigt får dig videre og på vej på ferie.

Hvad koster vejhjælp?

Vejhjælp skal være tilgængeligt for alle med et køretøj, så alle kan føle sig sikre, når de bevæger sig rundt i landet. Om det så er en ny eller gammel bil, eller om du er helt ny i trafikken eller en garvet bilist. Derfor kan du få vejhjælp fra 34 kr. i måneden, altså 398 kr. om året for en almindelig personbil.

Udtalelse fra kunde:
Mikkel – kunde

“God og hurtig service – en halv time efter jeg ringede efter hjælp holdt der en flink fyr som ville lappe mit dæk. ”

5 / 5 stjerner